Εντοπίστηκαν 20 γονίδια που ύποπτα για… παρεκτροπή στις ερωτικές «προτιμήσεις» των ανδρών

Εντοπίστηκαν 20 γονίδια που ύποπτα για… παρεκτροπή στις ερωτικές «προτιμήσεις» των ανδρών

Απάντηση σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της επιστήμης, αλλά κυρίως της κοινωνίας, φιλοδοξεί να δώσει μια έρευνα. Ερευνητική ομάδα ανακοίνωσε ότι βρήκε 20 γονίδια, μέσω των οποίων ο άνθρωπος εξελίσσεται σε… τρανσέξουαλ!

Η έρευνα της γενετίστριας Dr Ricki Lewis και των συνεργατών του πραγματοποιήθηκε σε ένα δείγμα 14 γυναικών, που έγιναν άντρες και σε 16 άντρες, που έγιναν γυναίκες. Ανακαλύφθηκαν, λοιπόν, 20 γονίδια, τα οποία «προβλέπουν» τη διαδικασία μετατροπής. Με άλλα λόγια, το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η ομοφυλοφιλία και κατ’ επέκταση η αλλαγή φύλου, αποτελεί μία φυσική διαδικασία.

Όσοι ασκούν κριτική στους ομοφυλόφιλους, υποστηρίζουν ότι «όλα είναι στο μυαλό» και πως οι τρανσέξουαλ έχουν μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα. Η έρευνα απέδειξε ακριβώς το αντίθετο. Η Dr Ricki Lewis καταρρίπτει τους παραπάνω ισχυρισμούς και λέει ότι είναι μία «φυσική διαδικασία», παρουσιάζοντας τα στοιχεία της μελέτης του ως επιχειρήματα.

Κατά την παρουσία της έρευνάς του στην Κοινωνία της Παραγωγικής Έρευνας, ο γενετιστής αποκάλυψε τα ευρήματά του για τα 20 γονίδια που ενδέχεται να συνδέονται με την εξέλιξη των ατόμων σε τρανσέξουαλ. Τα συγκεκριμένα γονίδια είναι υπεύθυνα για τη νευρολογική ανάπτυξη και τις σεξουαλικές ορμόνες του ατόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν πρόκειται για επιλογή, αλλά για μία διαδικασία που παράγεται στον οργανισμό», τόνισε μεταξύ άλλων η Dr Ricki Lewis.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.