Τα μεγαλύτερα top models του πλανήτη δίνουν τις κατάλληλες συμβουλές αδυνατίσματος (φωτό)

Τα μεγαλύτερα top models του πλανήτη δίνουν τις κατάλληλες συμβουλές αδυνατίσματος (φωτό)

Συμβουλές αδυνατίσματος δίνουν τα μεγαλύτερα τtop models του πλανήτη και αποκαλύπτουν τι κάνουν για το δικό τους σώμα.

Gigi Hadid
“Μάθε να τρως σωστά 6 ημέρες την εβδομάδα. Μια ημέρα την εβδομάδα μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου γεύμα. Είτε γλυκό είτε αλμυρό. Αυτό θα σε βοηθήσει να αδυνατίσεις, χωρίς να στερείσαι “τα απαραίτητα”.

Miranda Kerr
“Το πρώτο βήμα είναι να τρως υγιεινά. Προσωπικά τρώω βιολογικά προϊόντα όταν είναι εφικτό. Μου αρέσει αυτός ο τρόπος διατροφής γιατί όταν το κάνω έχω περισσότερη ενέργεια. Λατρεύω το σπανάκι, το αβοκάντο και το μπρόκολο”.

Naomi Campbell
“Δεν πιστεύω ότι η πείνα μπορεί να σου επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στη ζυγαριά. Δεν το έχω κάνει ποτέ και ποτέ δεν θα το κάνω. Η δική μου συμβουλή είναι να πίνεις πολλούς φρέσκους χυμούς και να κάνεις τη γυμναστική της αρεσκείας σου. Τέλος, πες ναι στο νερό με λεμόνι, ειδικά τις πρωινές ώρες”.

Gisele Bündchen
“Κάποια στιγμή της ζωής μου χρειάστηκε να χάσω αρκετά κιλά. Ήταν τότε που γέννησα το γιο μου. Τα κατάφερα συνδυάζοντας αερόβια με αναερόβια άσκηση. Έκανα δύο φορές την εβδομάδα kung fu και τρεις φορές γιόγκα”.

Kendall Jenner
“Πάντα ξεκινάω τη μέρα μου με ένα detox τσάι. Μέχρι να πέσω για ύπνο το βράδυ έχω πιει τουλάχιστον 12 φλιτζάνια”.

Adriana Lima
“Τα πάντα ξεκινούν με τη διατροφή και το τι ακριβώς υπάρχει στο πιάτο σου. Πραγματικά προσέχω πολύ τις μερίδες που καταναλώνω και γυμνάζομαι καθημερινά”.

Chanel Iman
“Η δική μου συμβουλή είναι να τρως πολλή πρωτεΐνη και να γυμνάζεσαι καθημερινά. Σε λίγες μόνο εβδομάδες θα δεις την αλλαγή”.

Behati Prinsloo
“Μου αρέσουν τα απλά και εύκολα φαγητά. Όχι τα fast food. Βάλε μερικά σνακ στην τσάντα σου και μην υποκύπτεις στα θεμριδοφόρα γεύματα που υπάρχουν στα μαγαζιά.”

Candice Swanepoel
“Όταν γυμνάζομαι συστηματικά τρώω περισσότερο. Καταναλώνω όμως περισσότερα πρωτεϊνούχα γεύματα για να τονώσω τους μύες μου. Αυτή τη στιγμή κάνω πιλάτες και box. Αυτό όμως που αγαπώ περισσότερο είναι να τρέχω στην παραλία. Είναι πιο δύσκολο από το να τρέχεις στο δρόμο, αλλά πιο διασκεδαστικό.”

Karlie Kloss
“Θεωρώ ότι το μυστικό για να “χτίσεις” τη σιλουέτα των ονείρων σου είναι να αλλάζεις τη γυμναστική που κάνεις για να μην συνηθίζει το σώμα. Εγώ ακολουθώ έναν συνδυασμό από spinning, box και πιλάτες”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Doutzen Kroes
“Για μένα το μυστικό είναι ένα. Πιλάτες! Αποφέρει άμεσα τα επιθυμητά αποτελέσματα, δημιουργεί τέλεια γράμμωση και σύσφιξη στο σώμα και μπορεί να σε απαλλάξει από πολλούς πόνους, όπως στη μέση και στις αρθρώσεις”.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.