Βίντεο: Οι αρνητικές επιπτώσεις της ζάχαρης στον ανθρώπινο οργανισμό

Βίντεο: Οι αρνητικές επιπτώσεις της ζάχαρης στον ανθρώπινο οργανισμό

Ένα βίντεο το οποίο αποσκοπεί στην ενημέρωση των πολιτών για τις αρνητικές επιπτώσεις της ζάχαρης στον ανθρώπινο οργανισμό δημιούργησαν τα μέλη της εκστρατείας «Sugar is Killing Us».

Όπως υπολογίζετε, για πρώτη φορά στην ιστορία, τα παιδιά στις ΗΠΑ μάλλον δεν θα ξεπεράσουν σε χρόνο ζωής τους γονείς τους! Τα αίτια δεν είναι άλλα από τον διαβήτη τύπου 2, τις καρδιοπάθειες, το μεταβολικό σύνδρομο και την παχυσαρκία.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία ένας στους τρεις ενήλικες είναι παχύσαρκος, ενώ το 80% των τροφίμων στην Αμερική περιέχει πρόσθετη ζάχαρη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε στο βίντεο της εκστρατείας «Sugar is Killing Us» τις συνέπειες που έχει η μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.