ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Κόκκινη Νύχτα» στην Γλυφάδα με Aroma Earth Products και Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Κόκκινη Νύχτα» στην Γλυφάδα με Aroma Earth Products και Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τέσσερα χρόνια μετά την εντυπωσιακή είσοδο στη Γλυφάδα ενός νέου τρόπου υγιεινής διατροφής και απενοχοποιημένων απολαύσεων το Aroma Earth Products ξεκινά να γιορτάζει από σήμερα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πλατεία Εσπερίδων.

Αυριο οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα συνεχίζουν με δρώμενα και εκπλήξεις στους δρόμους της Γλυφάδας και μια πορεία του Aroma Earth Products που σφράγισε την ποιοτική υγιεινή διατροφή στα νότια προάστια και όλα αυτά με χαμηλότερες τιμές της αγοράς που αφήνουν περισσότερα χρήματα στις τσέπες σας!

Μελομακάρονα και σοκολάτες σε 57 είδη-χειροποίητες ή βελγικές-ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα (πάνω απο 100 είδη), μέλι Βυτίνας, κρασί Λήμνου και πολλά άλλα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

Σερβίροντας, τον κορυφαίο καφέ από βενετσιάνικα χαρμάνια στην πιο χαμηλή τιμή της Γλυφάδας (γιατί το καλό μπορεί να είναι και οικονομικό) με μονοποικιλιακούς εξωτικούς καφέδες από Κούβα, Αιθιοπία, Γκαλαπάγκος, Ινδία κλπ. το Aroma Earth Products στον πλέον μοδάτο και “κόζι” χώρο για καθιστό καφέ της περιοχής στην γωνία των οδών Γιαννιτσοπούλου και Βασιλέως Γεωργίου, στην πλατεία Εσπερίδων.

Μέσα στο μαγαζί “χάνεστε” στον κόσμο των υγιεινών απολαύσεων από τα μέλια, τις σοκολάτες τα αποξηραμένα φρούτα, τους ξηρούς καρπούς κλπ.

Eπίσης στο Aroma Earth Products (Γιαννιτσοπούλου 6 και Βασιλέως Γεωργίου, πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα) παρασκεύασαν μία σειρά από νέες μπάρες δημητριακών (από τα δημητριακά που οι ίδιοι συγκεντρώνουν από το θεσσαλικό και τον σερραϊκό κάμπο) στα οποίες προσέθεσαν “γερές” δόσεις ξηρών καρπών από αυτούς που ψήνει κάθε πρωί το κατάστημα και μέσα σε όλα αυτά έβαλαν … μέλι, αυγά και γάλα!

Και στις περισσότερες από τις μπάρες αυτές οι υπεύθυνοι για τις γευστικές αναζητήσεις στο Aroma Earth Products αρνήθηκαν κατηγορηματικά να βάλουν ζάχαρη και την αντικατέστησαν πλήρως με το μέλι!

Μία μπάρα δημητριακών και ξηρών καρπών με μέλι, γάλα και αυγά, ισοδυναμεί με ένα πλήρες γεύμα,δίνει εκρηκτική ενέργεια περίπου μισή ώρα μετά την κατανάλωσή τους και το κυριότερο μπορεί να καταναλωθεί ακόμα και λίγο πριν το γυμναστήριο ή μια κοπιαστική χειρωνακτική ή πνευματική εργασία δίνοντας με υγιεινό τρόπο την έξτρα ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός την δεδομένη στιγμή.

Οπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του καταστήματος, Aroma Earth Products, αντί να γεμίζετε τον οργανισμό σας με την ταυρίνη των ενεργειακών ποτών, μία σωστή μίξη των δημητριακών, με τους ξηρούς καρπούς, το μέλι, το αυγό και το γάλα, δίνουν αξεπέραστα ενεργειακά αποτελέσματα, χορταίνοντας υγιεινά και χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό με περιτούς υδατάνθρακες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδού ορισμένα από τα συστατικά από μαλακές, γευστικές μπάρες, κανονικές “βόμβες” ενέργειας που διαθέτει το Aroma Εαrth Products: Μέλι, γάλα βρώμη, ηλιόσπορος, καρύδια, φυστίκια, κροκάν, δαμάσκηνα, πορτοκάλι, κράνμπερι, φουντούκια, αυγά, σταγόνες σοκολάτας! Και άλλες με βρώμη, παπάγια, σουσάμι, βανίλια, μέλι κλπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.