Αυτό θα συμβεί στο σώμα σας εάν τρώτε 12 αμύγδαλα κάθε μέρα! (βίντεο)

Αυτό θα συμβεί στο σώμα σας εάν τρώτε 12 αμύγδαλα κάθε μέρα! (βίντεο)

Αν και πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει ότι τα αμύγδαλα κάνουν καλό στην υγεία, συχνά τα αγνοούν λόγω των υψηλών θερμίδων τους. Αυτό δεν θα πρέπει όμως να σας αποτρέψει από το να τα κάνετε μέρος της καθημερινής διατροφής.

Εάν τρώτε μέχρι και 12 αμύγδαλα την ημέρα θα έχετε τα απίστευτα οφέλη για την υγεία που θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο, και εάν τα τρώτε με αυτό το μέτρο, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσουν να χάσετε, αντί να κερδίσετε βάρος.

Τρώτε ωμά αμύγδαλα, ή αμύγδαλα που τα έχετε στο νερό από το προηγούμενο βράδυ στο ψυγείο. Είναι ο βέλτιστος τρόπος για να πάρετε τα οφέλη αυτής της SUPERFOOD. Επίσης, σαν σνακ εάν τα ψήσετε στο φούρνο, η τα προσθέσετε στο γιαούρτι.

Είναι μια μεγάλη πηγή βιταμίνης Ε, διατηρεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη σας, κρατά το δέρμα και τα μαλλιά υγιή και διατηρεί την νεανική σας εμφάνιση. Τα ‘καλά’ λίπη που βρίσκονται στο αμύγδαλα βοηθούν πραγματικά στην απώλεια βάρους, όταν καταναλώνονται με μέτρο, όπως αναφέρει το awakengr.com.

Επειδή τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής νόσου, καθώς και την κακή χοληστερόλη σας. Περιέχουν αντιοξειδωτικά, έχουν υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης,ίνες και μαγνήσιο.

Στο βίντεο αναφέρεται ότι τα αμύγδαλα βοηθούν στην πρόληψη του διαβήτη, αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας, μειώνουν τους κινδύνους του καρκίνου, βελτιώνουν την πέψη και έχουν πολλά άλλα προνόμια για την υγεία και την ομορφιά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.