ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Και όμως αυτά είναι τα δύο ποτά που αδυνατίζουν!

Και όμως αυτά είναι τα δύο ποτά που αδυνατίζουν!

Ο περισσότερος κόσμος – για να μην πούμε σχεδόν όλος – πιστεύει ότι το αλκοόλ παχαίνει και μάλιστα πάρα πολύ. Δεν ισχύει όμως αυτό για όλα τα είδη ποτού, για αυτό και δεν χρειάζεται να κάθεστε και να υπολογίζετε τις θερμίδες από κάθε ποτό ή σφηνάκι που καταναλώνετε το βράδυ στο μπαρ.

Αντιθέτως, οι επιστήμονες σας συμβουλεύουν να απολαμβάνετε – φυσικά, με μέτρο, τα αγαπημένα σας ποτά, χωρίς τύψεις και μετάνοιες. Πρόσφατα μάλιστα, ανακοίνωσαν ότι τα πιο φιλικά προς την σιλουέτα σας ποτά, είναι η τεκίλα και τζιν.

Όπως ανέφερε η Αμερικανική Χημική Εταιρεία, τεκίλα μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, έχοντας παράλληλα πολύ λιγότερες θερμίδες σε σχέση με άλλα αλκοολούχα ποτά. Επιπλέον, μετά από μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε ποντίκια, αποδείχτηκε ότι η τεκίλα μπορεί να συμβάλλει και στην απώλεια βάρους.

Όσον αφορά το τζιν, αποδείχτηκε ότι ενισχύει τον μεταβολισμό και συμβάλλει στην καύση περισσότερων θερμίδων από τον οργανισμό. Πιο συγκεκριμένα, έρευνες από το Πανεπιστήμιο της Sigulda στη Λετονία, το εν λόγω ποτό μπορεί να αυξήσει τους μεταβολικούς ρυθμούς μέχρι και 17% περισσότερο, έως και μια ώρα μετά από την κατανάλωση του.

Την επόμενη φορά που θα βγεις λοιπόν για ποτό, ξέρεις τι θα παραγγείλεις και θα το απολαύσεις χωρίς φόβο και πάθος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.