Μοναδική διαφήμιση του Κώστα Βουτσά και του Γιώργου Κωνσταντίνου για την αιώνια ζωντάνια τους – Το «θαύμα» της αλόης (βίντεο)

Μοναδική διαφήμιση του Κώστα Βουτσά και του Γιώργου Κωνσταντίνου για την αιώνια ζωντάνια τους – Το «θαύμα» της αλόης (βίντεο)

Οι διάσημοι ηθοποιοί της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου Κώστας Βουτσάς και ο Γιώργος Κωνσταντίνου εμφανίζονται σε διαφήμιση κρητικής αλόης μοιράζοντας στο κοινό το μυστικό της αιώνιας νεότητάς τους.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Στο ασπρόμαυρο σποτ, οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί συναντιούνται  σε ένα καφέ και φαίνεται να εκπλήσσεται ο ένας με τη ζωντάνια του άλλου. 

Χρησιμοποιώντας τις κλασικές κωμικές μανιέρες τους – ο Κώστας Βουτσάς έχει την προφορά που είχε στην ταινία «Νύχτα Γάμου» και ο Γιώργος Κωνσταντίνου προσπαθεί να περιγράψει την αλόη όπως το προφιτερόλ στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο- διαφημίζουν την κρητική αλόη χαρίζοντας το γέλιο.

«Έχουμε μυστικό ε;», ρωτάει ο Κώστας Βουτσάς τον Γιώργο Κωνσταντίνου. «Ε πώς δεν έχουμε; Δεν ξέρω αν θα καταλάβεις. Είναι ένα φυτό….το βάζεις σε γλάστρα…Μπορείς να το βάλεις σε χώμα…έχει φύλλα με αγκαθάκια γύρω γύρω δεν τσιμπάνε…Υπάρχει ένα ζελέ μέσα…Σπας το φύλλο και βγαίνει!», λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου με το γνωστό του ύφος.

Στη συνέχεια, η εικόνα γίνεται έγχρωμη και οι δύο ηθοποιοί απαριθμούν τις ευεργετικές δράσεις της αλόης. 

«Κωστάκη τίποτα άλλο καλό σου έχει κάνει η αλόη;», ρωτά ο Γιώργος Κωνσταντίνου τον Κώστα Βουτσά. «Ξέρω που το πας…», απαντά με νόημα ο 85χρονος ηθοποιός που πρόσφατα έγινε πατέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.