Βρετανοί επιστήμονες παρήγαγαν ένα χάπι που μας βοηθά να έχουμε το τέλειο σώμα – χωρίς δίαιτα και άσκηση!

Βρετανοί επιστήμονες παρήγαγαν ένα χάπι που μας βοηθά να έχουμε το τέλειο σώμα – χωρίς δίαιτα και άσκηση!

Μια μελέτη η οποία δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2015 στο ιδιαίτερα έγκυρο Βρετανικό ιατρικό περιοδικό British Journal of Medical and Health Research, αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι παίρνουν βάρος για διαφορετικούς λόγους απ’ ότι πίστευε προηγουμένως ο απλός κόσμος. Οι επιστήμονες ξεκίνησαν την έρευνα επειδή παρατήρησαν ότι τα περισσότερα κείμενα που έχουν δημοσιευτεί ρίχνουν το φταίξιμο στην ανεπαρκή φυσική δραστηριότητα και στην κατανάλωση του γρήγορου φαγητού.

Η έρευνα η οποία διήρκεσε δύο χρόνια κατέληξε σε εντυπωσιακά αποτελέσματα – η περιορισμένη φυσική δραστηριότητα δεν αποτελεί τόσο σημαντικό παράγοντα και το ίδιο ισχύει και για την κατανάλωση παχυντικών τροφών. Επιπλέον, το πρόβλημα έχει και γενετική διάσταση, καθώς τα γονίδια επηρεάζουν σημαντικά τον μεταβολισμό και προκαλούν την επιβράδυνση του, με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση λίπους στους υποδόριους ιστούς.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι Βρετανοί επιστήμονες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις που θα αποτρέπουν αυτού του είδους τη συμπεριφορά στο σώμα και θα το επαναφέρουν σε φυσιολογική κατάσταση. Αναζητώντας το ενεργό συστατικό, παρατήρησαν σε κλινικές δοκιμές πως ο οργανισμός αντιμετωπίζει το περιττό σωματικό λίπος πολύ γρηγορότερα με τη βοήθεια του υδροξυκιτρικού οξέως. Το υδροξυκιτρικό οξύ ενεργεί συγκεκριμένα διασπώντας το λίπος και μετατρέποντάς το σε ενέργεια. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, καταγράφηκε ότι η καύση του λίπους επιταχύνθηκε εντυπωσιακά, κατά 400%, χωρίς δίαιτα και άσκηση.

Mπορείτε να παραγγείλετε εδώ

Βιαστείτε και εξοικονομήστε 20€, οι ποσότητες είναι περιορισμένες!

Το νούμερο είναι επαναστατικό στον τομέα της επιστήμης και είχε σαν αποτέλεσμα την παραγωγή χαπιών, τα οποία περιέχουν όλα τα συστατικά που έχουν θετική επίδραση στον ανθρώπινο μεταβολισμό και που επιτυγχάνουν να τον επαναφέρουν στα φυσιολογικά του επίπεδα. Το χάπι, το οποίο παρασκευάστηκε μετά από σοβαρές δοκιμές, έχει κερδίσει την αποδοχή της επιστημονικής κοινότητας σε Ευρώπη και Καναδά. Το όνομά του είναι PGC500, και είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά.

Το PGC500, πέρα από το εκπληκτικό υδροξυκιτρικό οξύ το οποία παράγεται από ένα βότανο από τη Νότια Αμερική, το Garcinia Cambogia, περιέχει εκχυλίσματα καλίου και ασβεστίου, που βοηθούν το ανθρώπινο σώμα να επεξεργαστεί το φαγητό πιο γρήγορα, αλλά παράλληλα φροντίζουν και για την αποτοξίνωση του σώματος, προκαλώντας την αποβολή των τοξικών ουσιών που εισέρχονται σε αυτό μέσω ποτών και τροφών.

Τα χάπια PGC500 είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να προκαλούν την αποβολή των επιζήμιων ουσιών χωρίς κόπο, από τον πρώτο μήνα χρήσης, βοηθώντας σας να χάσετε έως και 8 κιλά, ενώ περιορίζουν επίσης την όρεξη για φαγητό και προσαρμόζουν τον οργανισμό σε μια αρκετά πιο διαφορετική και υγιή λειτουργία. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με αέρια, το PGC500 επηρεάζει επίσης τα περιττά αέρια που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της διάσπασης της τροφής στο σώμα, επιταχύνοντας τον μεταβολισμό.

Η επιστήμη έχει επιβεβαιώσει ότι τα PGC500 πραγματικά είναι επαναστατικά χάπια που θα σας βοηθήσουν να χάσετε το περιττό σας βάρος με λίγη προσπάθεια και να γίνετε ταυτόχρονα το πιο ευτυχισμένο άτομο. Από τη στιγμή που το προϊόν είναι νέο στην ελληνική αγορά και προσαρμόζεται στα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας, αξίζει κανείς να δοκιμάσει την εκπληκτική ανακάλυψη των Βρετανών επιστημόνων και να διαπιστώσει ο ίδιος γιατί οι γιατροί σε όλη την Ευρώπη εκτιμούν ιδιαίτερα αυτό, το φαινομενικά κοινό χάπι.

Μπορείτε να παραγγείλετε εδώ

Βιαστείτε και εξοικονομήστε 20€, οι ποσότητες είναι περιορισμένες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.