ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συλλήψεις γιατρών και νοσηλευτών για παράνομες συνταγογραφήσεις

Συλλήψεις γιατρών και νοσηλευτών για παράνομες συνταγογραφήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας κατά κυκλώματος παράνομης διακίνησης φαρμακευτικών σκευασμάτων υψηλού κόστους με την πραγματοποίηση δεκάδων συλλήψεων γιατρών και νοσηλευτών

Γιατροί και νοσηλευτές που εμπλέκονται στο κύκλωμα φέρονται να έπαιρναν τα φάρμακα είτε μέσω παράνομων και εικονικών συνταγογραφήσεων, είτε κλέβοντάς τα από τα νοσοκομεία.

Αν και κάνουν λόγο για δεμένη υπόθεση, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς γινόταν η αρπαγή των φαρμάκων και αν γίνονταν παράνομες συνταγογραφήσεις.

Οι πληροφορίες λένε ότι μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 18 άτομα, οι έρευνες των κλιμακίων της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποιούνται στην Αθήνα αλλά και σ’ άλλες επαρχιακές πόλεις, ενώ στο στόχαστρο όπως λένε οι πληροφορίες έχουν μπει ένα δημόσιο και ένα ιδωτικό νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πληροφορία που έκανε λόγο για τη δράση του κυκλώματος έφθασε πριν από περίπου έξι μήνες στα γραφεία των αξιωματικών της Οικονομικής Αστυνομίας, κρίθηκε ως άκρως σοβαρή και αποφασίστηκε πριν από μερικές ημέρες να ξεκινήσουν οι σαρωτικές επιχειρήσεις σε Αττική και επαρχία προκειμένου να δώσουν τέλος στη δράση του κυκλώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.