ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

270 σμαράγδια και ρουμπίνια στα σπίτια μελών της σπείρας με τα αντικαρκινικά φάρμακα!

270 σμαράγδια και ρουμπίνια στα σπίτια μελών της σπείρας με τα αντικαρκινικά φάρμακα!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν τα καινούρια στοιχεία, τα οποία αποκαλύπτονται σιγά-σιγά για τη σπείρα με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Μετά και τις χθεσινές έρευνες της Αστυνομίας σε κατοικίες στην Πεύκη και την Κηφισιά διαπιστώθηκε ότι μάλλον η σπείρα ξέπλενε το μαύρο χρήμα αγοράζοντας πολύτιμους λίθους. Και αυτό γιατί στα σπίτια, εκτός από τις κούτες με τα αναβολικά και τα φάρμακα στυτικής δυσλειτουργίας, βρέθηκαν και 270 ζαφείρια και ρουμπίνια.

Να σημειωθεί ακόμη ότι συνελήφθη και ο 36χρονος υιός του «αποθηκάριου» της οργάνωσης.

Σήμερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, μίλησε για την υπόθεση.

«Μία επιπλέον επέμβαση χθες το μεσημέρι – απόγευμα, συνεχίστηκε μέχρι βραδινές ώρες. Όπως θυμάστε τις προηγούμενες μέρες αποκαλύφθηκε αυτό το άθλιο κύκλωμα που εμπορευόταν αντικαρκινικά φάρμακα σε βάρος πονεμένων ανθρώπων, σε βάρος ασθενών. Πρωτοφανούς έκτασης αυτό το κύκλωμα που δρούσε από το 2013, αποκαλύφθηκε και εξουδετερώθηκε. Και χθες σε συνέχεια αυτών των ερευνών ψάχτηκε το σπίτι κάποιου από τα μέλη αυτού του κυκλώματος και βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες αναβολικών φαρμάκων που σημαίνει αυτοί οι άνθρωποι δεν περιορίζονταν μόνο στα αντικαρκινικά. Έκαναν και εμπόριο σε βάρος και άλλων ανθρώπων και βρέθηκαν βέβαια και άλλα πράγματα που μάλλον έχουν σχέση με τον πλουτισμό όπως και αρκετοί πολύτιμοι λίθοι».

Στην ερώτηση «Πόσοι κατά τη γνώμη, κατά την πρώτη εκτίμηση της Οικονομικής Αστυνομίας, εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα;», ο κ. Τόσκας απάντησε: «Έχουν βγει τα ονόματα και οι φωτογραφίες αλλά συνεχίζονται οι έρευνες. Ήταν ένα κύκλωμα το οποίο έκλεβε φάρμακα, έπαιρνε φάρμακα, τα έστελνε στο εξωτερικό, εκμεταλλευόταν την διαφορά τιμής ανάμεσα στην χώρα μας, όπου τα διάφορα φάρμακα είναι σε πολύ χαμηλότερες τιμές από άλλες χώρες της Ευρώπης και έπαιζαν παιχνίδι στην πλάτη και σε βάρος των ανθρώπων των πονεμένων. Συνεχίζεται όμως αυτή η προσπάθεια κύριε Βερύκιε και θα συνεχιστεί γιατί η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι πιθανόν γίνεται αντίστοιχο εμπόριο και σε άλλα φάρμακα. Είμαστε σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και θα συνεχίσουμε αυτές τις προσπάθειες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.