ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

H πιο γρήγορη λύση για τα κουρασμένα μάτια!

H πιο γρήγορη λύση για τα κουρασμένα μάτια!

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να πέρασε και όσες τιμάτε, ως σωστά summer girls, τα καλοκαιρινά night out στις ακρογιαλιές, σίγουρα οι δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι από τις χειρότερές σας… Εκτός από την επιστροφή στην πεζή καθημερινότητα, μαζί κάνουν την εμφάνισή τους κάτω από τα μάτια σας οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο, λόγω του ξενυχτιού.

Το αποτέλεσμα; Ένα άτονο, κουρασμένο βλέμμα που φυσικά επηρεάζει όλο σας το look.

Εκτός από το μακιγιάζ που μπορεί μεν να κρύψει τις αντιαισθητικές σκιές στην περιοχή των ματιών, αλλά δεν μπορεί να σας απαλλάξει μια και καλή από αυτές, τη λύση μπορούν να σας δώσουν τα κρύα φακελάκια πράσινου τσαγιού.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αφού πιείτε πράσινο τσάι να βάλετε τα φακελάκια στο ψυγείο ή την κατάψυξη μέχρι να ψυχθούν. Στη συνέχεια καθίστε κάπου αναπαυτικά ή ξαπλώστε και τοποθετήστε τα στα μάτια σας για περίπου 15-20 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το πράσινο τσάι βοηθά στην μείωση του πρηξίματος και εξαλείφει τους μαύρους κύκλους. Αμέσως θα αισθανθείτε τα μάτια σας ξεκούραστα και την περιοχή γύρω από αυτά ενυδατωμένη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.