Αυτή είναι η πόζα που κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα και ψηλά (φωτό)

Αυτή είναι η πόζα που κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα και ψηλά (φωτό)

Πολλές από τις γυναίκες που ποζάρουν στο Instagram ψάχνουν να βρουν εκείνη την πόζα με την οποία θα πετύχουν ένα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα και γιατί όχι να τους «χαρίζει» και κάτι…

Ολοένα και περισσότερες φαν των social media προτιμούν πια να κάθονται κάτω, να λυγίζουν τα πόδια τους και να χαμογελάνε στο φακό.

Ο φωτογράφος Τζέιμς Ντέι, αναφέρει πως η συγκεκριμένη πόζα κολακεύει περισσότερο το σώμα, κάνοντας τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα και πιο ψηλά.

«Μπορεί να έχεις λυγισμένα τα πόδια σου, ρουφηγμένη την κοιλιά σου και στημένα τα χέρια σου, αλλά όπως και να έχει φαίνεται χαλαρή και όχι επιτηδευμένη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

jkdfhgs2jkdfhgs3jkdfhgs4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.