ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

3 πράγματα στη δουλειά που χαλάνε την επιδερμίδα

3 πράγματα στη δουλειά που χαλάνε την επιδερμίδα

Αυτά είναι τα τρία πράγματα στη δουλειά που σας χαλάνε την επιδερμίδα. Δείτε τι να κάνετε για να προστατευτείτε…

Δεν είναι μόνο η κούραση και οι υποχρεώσεις με τις οποίες έρχεσαι αντιμέτωπος καθημερινά. Είναι και όλα όσα τραβάει το δέρμα σου. Υπάρχουν πράγματα που σου καταστρέφουν την επιδερμίδα και τα οποία δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Και εδώ σου έχουμε τις λύσεις.

Το νέφος

Είτε μετακινείσαι με το αυτοκίνητο είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, την σκόνη και το νέφος της ατμόσφαιρας δεν τη γλιτώνεις. Οι μικροοργανισμοί καρφώνονται πάνω σου και φροντίζουν να κλείσουν τους πόρους με βρομιά και νεκρά κύτταρα. Τι χρειάζεσαι; Καθαριστικό προσώπου. Με την επιστροφή από το γραφείο, φρόντισε να «πασαλείψεις» το πρόσωπο σου για να απομακρύνεις τους νεκρούς ιστούς και τη βρομιά.

Το A/C

Καλό και σωτήριο το air condition αλλά όχι για την επιδερμίδα. Τι κάνει; Την ξηραίνει. Και λογικό να μην σε νοιάζει γιατί ανάμεσα στον καύσωνα και τον κίνδυνο ξηρής επιδερμίδας, εννοείται πως προτιμάς κάτι για να σε σώσει από τον πρώτο. Δεν κάνει κακό ωστόσο, ειδικά αυτές τις ημέρες που κάνει ζέστη, να χρησιμοποιήσεις και μία ενυδατική. Η επιδερμίδα σου θα γίνει πιο απαλή και θα ενυδατωθεί σωστά.

Η αφυδάτωση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, το πιο σημαντικό είναι κάτι που πρέπει να κάνεις κάθε ημέρα. Νερό. Φρόντιζε να πίνεις 1 λίτρο κάθε μέρα. Το λίτρο συνιστάται να το καταναλώνεις μέσα σε ένα 5ωρο και όχι σε λιγότερο, μιας και τα νεφρά δεν θα προλάβουν να αφομοιώσουν το νερό για να καθαρίσουν το σύστημα. Για την επιδερμίδα όμως είναι σωτήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.