ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Fitness Freak»: Έγκυος γυναίκα στον 8ο μήνα της σηκώνει … 125 κιλά! (φωτό, βίντεο)

«Fitness Freak»: Έγκυος γυναίκα στον 8ο μήνα της σηκώνει … 125 κιλά! (φωτό, βίντεο)

Η 29χρονη Σάρα Στρονγκ βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης αλλά αυτό δεν την σταματά από το να απολαύσει την αγαπημένη της γυμναστική. Έτσι λοιπόν συνεχίζει την προπόνησή της σηκώνοντας βάρη … 125 κιλών!

Η Στρονγκ, που ζει στην Καλιφόρνια, σηκώνει βάρη και στον πάγκο με την επίδοσή της εκεί να φτάνει τα 57 κιλά.

Η ίδια παραδέχεται ότι την κοιτάζουν λίγο περίεργα στο γυμναστήριο αλλά υποστηρίζει ότι είναι και αρκετοί αυτοί που την επαινούν.

Η μόνη «έκπτωση» που έχει κάνει στο πρόγραμμά της η 29χρονη είναι να μειώσει τις επισκέψεις στο γυμναστήριο από 5-6 την εβδομάδα… σε 4-5 και να μειώσει κατά τι τα κιλά που επιχειρεί να σηκώνει.

https://www.instagram.com/p/BZT8D4sF-5d/?taken-by=strongsarah

https://www.instagram.com/p/BaCNcpoFUBH/?taken-by=strongsarah

https://www.instagram.com/p/BZbJyx_F8YM/?taken-by=strongsarah

https://www.instagram.com/p/BZookeyF29A/?taken-by=strongsarah

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BaKqfNXF3g5/?taken-by=strongsarahhttps://www.instagram.com/p/BaKqfNXF3g5/?taken-by=strongsarah

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.