ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτά είναι τα 3 σημάδια που μας δείχνουν ότι πρέπει να πίνουμε περισσότερο νερό

Αυτά είναι τα 3 σημάδια που μας δείχνουν ότι πρέπει να πίνουμε περισσότερο νερό

Όλοι γνωρίζουμε ότι το νερό είναι ένα από τα πιο βασικά και άκρως απαραίτητα στοιχεία για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το σώμα μας μπορεί να λειτουργήσει εβδομάδες χωρίς τροφή, αλλά μόνο ελάχιστες μέρες χωρίς νερό.

Ακόμη και αν δεν διψάμε δεν σημαίνει ότι ο οργανισμός μας δεν χρειάζεται ενυδάτωση. Είναι πολλαπλά τα οφέλη του νερού και υπάρχουν σημάδια που μας αποκαλύπτουν ότι δεν πίνουμε όσο νερό χρειάζεται ο οργανισμός μας.

Ποια είναι αυτά;

1. Αισθανόμαστε συχνά υπνηλία και κούραση

Η έλλειψη κατάλληλα ενυδατωμένου αίματος μας οδηγεί σε έλλειψη οξυγόνου με αποτέλεσμα να νιώθουμε συχνά υπνηλία και κούραση.

2. Στεγνώνουν τα μάτια μας

Όταν δεν πίνουμε αρκετό νερό τα μάτια μας γίνονται στεγνά και κόκκινα. Η κατανάλωση νερού καθημερινά σε επαρκή ποσότητα θα βελτιώσει την κατάσταση.

3. Νιώθουμε πόνους στις αρθρώσεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι χόνδροι και οι σπονδυλικοί δίσκοι αποτελούνται από 80% νερό. Όταν κρατάμε το σώμα μας ενυδατωμένο εξασφαλίζουμε ότι οι αρθρώσεις μπορούν να απορροφήσουν το σοκ από ξαφνικές κινήσεις όπως το τρέξιμο ή το αδέξιο πέσιμο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.