Έχεις νιώσει πρήξιμο από το φαγητό; Αυτή η bodybuilder δείχνει πόσο φουσκώνει η κοιλιά της μετά το φαγητό (φωτό)

Έχεις νιώσει πρήξιμο από το φαγητό; Αυτή η bodybuilder δείχνει πόσο φουσκώνει η κοιλιά της μετά το φαγητό (φωτό)

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε όλες εκείνες τις στιγμές μετά το φαγητό, που νιώθετε ότι πρέπει να ξεκουμπώσετε το παντελόνι για να συνεχίσετε να αναπνέετε. Μια μικρή υπενθύμιση για όλες αυτές τις φορές που μπορεί να κοιτάτε, απογοητευμένη, τη φουσκωμένη από το φαγητό, κοιλιά σας.

Το δέρμα έχει τη δυνατότητα να τεντώνει. Να τεντώνει πολύ. Γεγονός που όλοι επιβεβαιώνουμε κάθε φορά που θα τύχει να φάμε περισσότερο από το συνηθισμένο ή που θα καταναλώσουμε ένα φαγητό που είναι από μόνο αρκετά βαρύ. Αποτέλεσμα; Η κοιλιά φουσκώνει σε τέτοιο βαθμό που η σύγκριση με έγκυο (και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη) είναι αναπόφευκτη.

Δεν είστε η μόνη. Όλων η κοιλιά φουσκώνει μετά το φαγητό και ίσως κάποιων λίγο περισσότερο από τους άλλους. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια σούπερ γυμνασμένη και fit γυναίκα που ασχολείται και με το body building.

H Μichelle Middleton είναι μια body builder που συμμετέχει και σε αγώνες επίδειξης σωματικής διάπλασης, με περισσότερους από 102.000 followers στο Instagram. Όπως φαντάζεστε έχει περισσότερη μυική μάζα απ’ ότι λίπος στο σώμα της και, φυσικά, επίπεδη κοιλιά. Παρόλα αυτά, ακόμα και εκείνη, όταν τρώει κάποιες συγκεκριμένες τροφές, πρήζεται.

Θέλοντας να δείξει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να πρηζόμαστε μετά το φαγητό, ανεβάζει συχνά ποστ με την κοιλιά της φουσκωμένη. Ποστ που, πιθανότατα, να κάνουν πολλούς μη fit followers της να αφήνουν ελεύθερο το φουσκωμένο τους στομάχι αντί να το ρουφούν προς τα μέσα (όσο να’ ναι είναι κι αυτό μια ανακούφιση).

«Όταν φουσκώνω…φουσκώνω» γράφει, με χιούμορ, η Michelle στη λεζάντα. «Αν και ανεβάζω συχνά ποστ με την κοιλιά μου φουσκωμένη, ο κόσμος συνεχίζει να εκπλήσσεται από το πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει απο το φαγητό. Ναι φουσκώνω πολύ και συμβαίνει όταν τρώω συγκεκριμένα φαγητά. Γνωρίζω πάνω κάτω ποια είναι αυτά, αλλά τα τρώω ούτως ή άλλως. Οπως πριν από λίγο που έφαγα στραγγιστό γιαούρτι και μέσα σε λίγα λεπτά πρήστικα… Τα φαγητά που με φουσκώνουν είναι τα γιαούρτια, οι σκόνες πρωτείνης, τα μήλα, τα αχλάδια, το καρπούζι, το μπρόκολο, το κουνουπίδι και τα σπαράγγια», συμπληρώνει στο ειλικρινές της ποστ.

«Μην φρικάρετε αν βλέπετε το στομάχι σας φουσκωμένο. Είναι προσωρινό και θα φύγει», γράφει η Michelle η οποία, πολύ συχνά, ανεβάζει και ποστ που δείχνουν την εντυπωσιακή σωματική της εξέλιξη πριν αρχίσει να γυμνάζεται και τελικά, καταλήξει να ασχολείται με το body building.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.