Νεαρή γυναίκα έχασε πάνω από 50 κιλά κάνοντας κάτι πολύ απλό!

Νεαρή γυναίκα έχασε πάνω από 50 κιλά κάνοντας κάτι πολύ απλό!

Η 23χρονη Siobhan Thornton άρχισε να νιώθει άσχημα για το βάρος της, αφότου έφερε στον κόσμο την κορούλα της και χώρισε με τον σύντροφό της. Όμως μία φθηνή, αλλά θαυματουργή προσθήκη στη διατροφή της, άλλαξε άρδην τα δεδομένα.

Όταν γέννησε την κόρη της, στα τέλη του 2015, ζύγιζε περίπου 107 κιλά και ήταν ένα βήμα πριν να γίνει διαβητική. Ζούσε τρώγοντας μόνο junk food και σοκολάτες μπροστά από την τηελόραση, μετά τον χωρισμό της.

Τι ήταν αυτό που έφερε τα πάνω κάτω στη διατροφή της και κατ’ επέκταση στο σώμα της; Το πράσινο τσάι.

Η Thornton άρχισε να πίνει τουλάχιστον δύο κούπες πράσινου τσαγιού κάθε μέρα και δήλωσε ότι τη βοήθησε να χάσει πάνω από 50 ολόκληρα κιλά!

«Απέφευγα να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Τώρα όμως η αυτοπεποίθησή μου βρίσκεται στα ύψη και έχει μειωθεί στο μισό ο δείκτης μάζας σώματός μου. Είμαι βέβαιη ότι έχασα τα πρώτα 20 κιλά πίνοντας μόνο πράσινο τσάι. Ο μεταβολισμός μου εκτοξεύτηκε και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα άλλο», δήλωνε η Thornton στη Mirror.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε δεν έκανε περισσότερη γυμναστική από το κανονικό για να βοηθήσει την απώλεια βάρους, ενώ σημείωσε ότι το πράσινο τσάι είναι αρκετά υποτιμημένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.