Οι σημαντικότερες συμβουλές ομορφιάς από την Marilyn Monroe

Οι σημαντικότερες συμβουλές ομορφιάς από την Marilyn Monroe

Όσα χρόνια κι αν περάσουν από τον θάνατό της για όλους θα είναι πάντα το αιώνιο sex symbol και ειδικά για εμάς τις γυναίκες βέβαια το απόλυτο beauty icon.

Ιστοσελίδα συγκέντρωσε όλες τις συμβουλές της και σου προτείνει να τις κρατήσεις σαν γυναικείο… Ευαγγέλιο! Γίνε εσύ αυτή που θα έχει για πάντα τη λάμψη της θηλυκότητας.

Οι συμβουλές της Marilyn

Μάθετε να αγαπάτε το L.W.D. ( Little white dress =Μini λευκό φόρεμα)

Οι ρετρό μπούκλες προσθέτουν χαρακτήρα

Φορέστε πολλές στρώσεις glossy κόκκινο κραγιόν

Να αγαπάτε τη μάσκαρα σας. Απλώστε πολλές στρώσεις στις βλεφαρίδες σας για να αποκτήσετε ένα σαγηνευτικό βλέμμα, που δεν θα μπορεί κανείς να αντισταθεί.

Ποτέ να μην υποτιμάτε την δύναμη του μετώπου σας. Πρέπει και αυτό να το προσέχετε όπως το υπόλοιπο πρόσωπο.

Τα διαμάντια, όσα χρόνια κι αν περάσουν, είναι πάντα ο καλύτερος φίλος των κοριτσιών.

Τα ρούχα σου πρέπει να είναι τόσο κολλητά ώστε να αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες και τόσο… χαλαρά ώστε να επισημαίνουν πως είσαι μια κυρία.

Διαλέξτε τα σωστά παπούτσια και μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο

Το σώμα είναι φτιαγμένο για να το βλέπουν, δεν είναι φτιαγμένο για να κρύβεται

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και για το τέλος κρατήσαμε την πιο θηλυκή νουθεσία, που πρέπει να υιοθετήσουμε: Είμαι γυναίκα και σαφέστατα το απολαμβάνω !

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.