ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ενυδάτωση και λάμψη… λίγο πριν τις γιορτές!

Ενυδάτωση και λάμψη… λίγο πριν τις γιορτές!

Μια ανάσα πριν τις γιορτές… προλαβαίνεται να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας… στην εμφάνση σας! Το υαλουρονικό οξύ εκτός από τις ρινοπαρειακές αύλακες και τα χείλη όπου προσφέρει όγκο, μπορεί να εφαρμοστεί και σε όλο το πρόσωπο, με τη μορφή της μεσοθεραπείας προσφέροντας ενυδάτωση και λάμψη. Με την μέθοδο της «μεσοθεραπείας» γίνονται μικρά τσιμπήματα με πολυβιταμινούχα σκευάσματα, προσφέροντας ενυδάτωση, λάμψη και ένα πιο λείο και σφριγηλό δέρμα.

Για άμεση ενυδάτωση στο πρόσωπο την πιο δραστική λύση αποτελεί η εφαρμογή της μεσοθεραπείας, καθώς και το υαλουρονικό οξύ. Η μεσοθεραπεία αποτελούμενη από πολυβιταμινούχα σκευάσματα, τονώνει το δέρμα, γίνεται με μικρά τσιμπηματάκια και διαρκεί μερικά λεπτά. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως ενισχύοντας την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις ρυτίδες γήρανσης «γεμίζοντάς τες».

Οι ενέσεις μεσοθεραπείας χαρίζουν ένα λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα χάρη στις βιταμίνες ή το υαλουρονικό οξύ που περιέχουν για ενυδάτωση και λάμψη. Η δυνατότητα του δέρματος να διατηρήσει την υγρασία του μπορεί να βελτιωθεί με την τοποθέτηση μικρής ποσότητας του ενέσιμου υλικού (υαλουρονικό) αραιωμένου, με την μορφή μεσοθεραπείας, στα πιο επιφανειακά δερμικά στρώματα που υπάρχει ανάγκη για ενυδάτωση.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του προσώπου (μέτωπο, ρινοπαρειακές πτυχές, ζυγωματικά). Η εφαρμογή γίνεται με σύριγγες που έχουν μια πολύ μικρή και λεπτή βελόνα, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα μέσα στον λιπώδη ιστό και να έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Αποτελεί μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο και τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα – φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή.

Η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό συνήθως επαναλαμβάνεται μετά από 3 ή 6 μήνες ανάλογα τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Η διάρκεια της επίδρασής του υλικού εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της περιοχής στην οποία γίνεται η εφαρμογή, το βάθος εγχύσεων, την πίεση του ιστού των εγχύσεων καθώς και την τεχνική που εφαρμόζει ο γιατρός.

www.agaitanis.gr

*Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών & του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(ιατρεία: Αθήνα, Βασ. Σοφίας 48, Κηφισιά, Ηρώδου Αττικού & Μενάνδρου 1, Θεσσαλονίκη, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης) τηλ: 210-7222070

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.