ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

22χρονος κάνει τα πάντα για να μοιάσει σε… εξωγήινο – Έχει ξοδέψει 50.000 δολάρια σε επεμβάσεις (φωτό, βίντεο)

22χρονος κάνει τα πάντα για να μοιάσει σε… εξωγήινο – Έχει ξοδέψει 50.000 δολάρια σε επεμβάσεις (φωτό, βίντεο)

Ένας 22χρονος από το Λος Άντζελες έχει ξοδέψει το αστρονομικό ποσό των 50.000 δολαρίων (σχεδόν 47.000 ευρώ) στο πλαίσιο της μεταμόρφωσής τους σε έναν… εξωγήινο χωρίς φύλλο, την οποία σκοπεύει να ολοκληρώσει αφαιρώντας χειρουργικά το πέος του.

Ο νεαρός make up artistVinny Ohh έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε 110 επεμβάσεις για να αποκτήσει το σώμα των ονείρων του, το οποίο – κατά τον ίδιο – πρέπει να αντανακλά τον τρόπο που αισθάνεται μέσα του, δηλ. σαν ένα πλάσμα εκτός της γήινης πραγματικότητας, που δεν είναι ούτε άντρας ούτε γυναίκα.

Εκτός από τις ρινοπλαστικές, τις επεμβάσεις στα χείλια του και τις δεκάδες πλαστικές σε άλλα σημεία του σώματός του, ο Ohh συνηθίζει να φορά μαύρους φακούς επαφής (που καλύπτουν όλο το μάτι) και να βάφει τα μαλλιά του σε extreme χρώματα που προωθούν το image του εξωγήινου.

Αν και μέχρι στιγμής ο νεαρός δεν διαφέρει ιδιαίτερα εμφανισιακά από κάποιους ακραίους φαν της Cybergoth και Industrial σκηνής, οι επόμενες αλλαγές που σχεδιάζει να κάνει στο σώμα του προκαλούν πραγματικά ανατριχίλα. Ο Vinny ονειρεύεται σύντομα να αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα, τις ρόγες του και τον αφαλό του, ενώ θέλει ακόμα να κάνει μυτερά τα αυτιά του και να φαρδύνει το μέτωπό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και είναι αμφίβολο εάν θα βρεθεί γιατρός που θα δεχτεί να πραγματοποιήσει τη χειρουργική αφαίρεση των γεννητικών οργάνων του εκκεντρικού νεαρού, το σίγουρο είναι ότι ο 22χρονος δεν θα παραιτηθεί από την προσπάθεια του να τα ξεφορτωθεί. «Με τα χρόνια, έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι gay, bi, trans ούτε τίποτα από τα παραπάνω. Θέλω απλώς να είμαι ο εαυτός μου και να δείξω στον κόσμο ότι δεν είναι απαραίτητο να τα βάζουμε όλα σε κουτάκια», δηλώνει ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.