Rodrigo Alves: Εθισμένος στις πλαστικές – Θα υποβληθεί σε επικίνδυνη εγχείριση για να αλλάξει το χρώμα των ματιών του (φωτό)

Rodrigo Alves: Εθισμένος στις πλαστικές – Θα υποβληθεί σε επικίνδυνη εγχείριση για να αλλάξει το χρώμα των ματιών του (φωτό)

Από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι προς την ιδέα της σωματικής τελειότητας ως έφηβος, ο 33χρονος Rodrigo Alves – ή, όπως είναι ίσως καλύτερα γνωστός, “Human Ken Doll” – έχει υποβληθεί σε 57 αισθητικές επεμβάσεις. Αλλά μία δεν έχει γίνει ακόμη: Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Alves βρίσκεται στη διαδικασία σχεδιασμού της 58ης εγχείρισης, μια χειρουργική επέμβαση για να αλλάξει μόνιμα το χρώμα των ματιών του.

 

Επί του παρόντος, ο Alves, του οποίου οι ίριδες είναι φυσικά σκούρο καφέ, μετατρέπει το χρώμα των ματιών σε τακτική βάση με φανταχτερούς έγχρωμους φακούς επαφής.

“Φοράω ζωγραφισμένους στο χέρι χρωματιστούς φακούς που δημιουργούνται από καλλιτέχνη στις ΗΠΑ”, εξήγησε στην Daily Mail. “Κάθε ζευγάρι κοστίζει $ 500 και έχω 14 διαφορετικά χρώματα.”

Τώρα, όμως, ο Alves αναζητά μια πιο μόνιμη αλλαγή: σχεδιάζει να πετάξει μέχρι το Δελχί της Ινδίας τον επόμενο μήνα για να αποκτήσει τα αισθητικά εμφυτεύματα ίριδας, μέσω μιας μόνιμης διαδικασίας αλλαγής χρώματος των ματιών, στην οποία θα εμφυτευθούν νέες «ίριδες» σιλικόνης μπροστά από τις υφιστάμενες. Η επιλογή χρώματος του Alves; Μια νέα απόχρωση που ονομάζεται “ανοιχτό παγωμένο γκρι”. ken φατσα

Ο 33χρονος, ο οποίος είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά τις εγχειρίσεις του χάρη σε μια κληρονομιά από τους παππούδες του, θα πληρώσει ένα μεγάλο τίμημα για τη νέα διαδικασία. Η χειρουργική επέμβαση (την οποία κάνουν μερικοί γιατροί στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά όχι για καθαρά αισθητικούς λόγους) θα κοστίσει στον Alves περισσότερα από 10.000 δολάρια. Η εγχείριση έχει επίσης άλλο ένα υψηλό τίμημα: δυνητικούς κινδύνους για την υγεία, οι οποίοι περιλαμβάνουν μόνιμη βλάβη των ματιών και απώλεια όρασης, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας. κεν εγχείριση αλλαγή ίριδας

Ωστόσο, για τον Alves, η διαδικασία αξίζει τον κόπο – χρήματα, κίνδυνοι για την υγεία και όλα αυτά.

“Έχω κουραστεί να φορώ έγχρωμους φακούς”, δήλωσε στην Daily Mail. “Ο χειρουργός θα εμφυτεύσει το έγχρωμο εμφύτευμα μπροστά από τη φυσική μου ίριδα και θα είναι παγωμένο γκρι για πάντα.”

Το 2015, ο Alves διαγνώστηκε με δυσμορφική σωματική διαταραχή (BDD), μια διανοητική διαταραχή στην οποία ένα άτομο έχει εμμονή με τα αντιληπτά “ελαττώματα” στην εμφάνισή του. Η προσπάθεια να “διορθωθούν” οι φυσικές ατέλειες με πλαστική χειρουργική θεωρείται σύμπτωμα της διαταραχής, σύμφωνα με την Mayo Clinic.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: dailystories.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.