Τι είναι η αισθητική επέμβαση «Μαϊάμι»

Τι είναι η αισθητική επέμβαση «Μαϊάμι»

Οι επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής στους γλουτούς είναι από τις πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια.

Από αυτές ξεχωρίζει η επέμβαση «Μαϊάμι» ή «Miami Thong Lift», μια μέθοδος που γνωρίζει μεγάλη απήχηση στις ΗΠΑ.

Το βασικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης τεχνικής είναι ότι διαμορφώνει γλουτούς με μεγαλύτερες καμπύλες χωρίς τα συνήθη ενθέματα, αλλά με το λίπος των ίδιων των ασθενών.

Ιδανικές υποψήφιες για την επέμβαση Μαϊάμι, είναι οι γυναίκες με μέτριο ή μεγάλο δείκτη μάζας σώματος.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης λαμβάνεται λίπος με τη γνωστή μέθοδο της λιποαναρρόφησης από περιοχές του σώματος που έχουν περίσσεια (κοιλιά, στομάχι, μηροί κ.ά.).

Μετά από κατάλληλη επεξεργασία, το λίπος εγχέεται στους γλουτούς.

Η έγχυση γίνεται με μικρές τομές που κρύβονται εύκολα και το λίπος τοποθετείται βαθιά και σε διάφορα επίπεδα μεταξύ των μυϊκών στιβάδων, ώστε να αρχίσει να αιματώνεται.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία, πάντα στον χώρο ενός καλά οργανωμένου νοσοκομείου.

Πλεονέκτημα της τεχνικής αποτελεί η μείωση των κινδύνων που υπάρχουν με τη χρήση (όπως οι μεγάλες τομές, η μετακίνηση των ενθεμάτων, ο φόβος μολύνσεως και οι αλλεργικές αντιδράσεις).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μειονέκτημά της είναι η πιθανότητα απορρόφησης μέρους του λίπους που εγχύθηκε, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει ασυμμετρία στους γλουτούς και ανάγκη για νέα επέμβαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.