ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΕΛΑΣ: Ενισχύεται ο στόλος με 280 νέα οχήματα (φωτό)

ΕΛΑΣ: Ενισχύεται ο στόλος με 280 νέα οχήματα (φωτό)

Σε 280 ανέρχονται τα νέα οχήματα που προστέθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, για τις υπηρεσίες φύλαξης των συνόρων στον Έβρο, την αστυνόμευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμου Νέας Οδού, αλλά επίσης και για την μεταφορά ασθενών με Covid-19.

Τα νέα οχήματα παρέλαβε την Τετάρτη (24/11) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα, παρουσία του γγ Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας. Συνεχίζουμε σταθερά, με σχέδιο, με σκληρή δουλειά, για να διασφαλίσουμε ασφάλεια για τους πολίτες, ασφάλεια σ’ όλη τη χώρα» ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τα νέα οχήματα είναι τα παρακάτω και θα κατανεμηθούν ως εξής:

80 περιπολικά (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο)

30 οχήματα αγροτικού τύπου (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο)

4 οχήματα τύπου SUV (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο)

95 μοτοσικλέτες (για τις ομάδες ΔΙΑΣ Αθήνας, Θεσσαλονίκης)

5 γερανοφόρα

42 ειδικά αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με covid-19

24 οχήματα για το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Νέας Οδού Η δαπάνη ανέρχεται στα 6.160.220 ευρώ που προήλθαν από τον κρατικό προϋπολογισμό και ευρωπαϊκά κονδύλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.