ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δίπλα στο μωρό τους έκρυβαν 26 κιλά χασίς δύο “λάθρο” Αλβανοί

Δίπλα στο μωρό τους έκρυβαν 26 κιλά χασίς δύο “λάθρο” Αλβανοί

Ένα ζευγάρι Αλβανών, το ανήλικο παιδί του χρησιμοποίησε ως «βιτρίνα» για την εξαγωγή μεγάλης ποσότητας χασίς στην Ιταλία, κρύβοντας τα ναρκωτικά σε μια ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη στην οροφή του πολυμορφικού αυτοκινήτου τους!

Το ζευγάρι έφτασε μέσα στη νύχτα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με το αυτοκίνητό του, στο πίσω κάθισμα του οποίου ήταν ασφαλισμένο το ηλικίας μόλις 2 ετών αγοράκι τους. Όμως, κατά τον έλεγχο στον οποίο τους υπέβαλαν οι λιμενικοί στην πύλη εισόδου του λιμένα Εξωτερικού, απ’ όπου θα επιβιβάζονταν στο πλοίο με προορισμό την Ανκόνα, ο εκπαιδευμένος σκύλος του Λιμενικού αντέδρασε θετικά.

Οι λιμενικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο και ανακάλυψαν την κρύπτη στην οροφή, μέσα στην οποία ήταν τοποθετημένες 14 συσκευασίες με συνολικά 26 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών. Το ζευγάρι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.