ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΗΠΑ: Κατηγορούν τον Άσαντ για εκτελέσεις χιλιάδων φυλακισμένων

ΗΠΑ: Κατηγορούν τον Άσαντ για εκτελέσεις χιλιάδων φυλακισμένων

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής διαθέτουν στοιχεία ότι το καθεστώς του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ χρησιμοποίησε ένα «κρεματόριο» μέσα στο κτιριακό συγκρότημα της φυλακής Σαϊντνάγια, βόρεια της Δαμασκού, για να αποτεφρώσει τις σορούς χιλιάδων φυλακισμένων που δολοφονήθηκαν τα τελευταία χρόνια, δήλωσε στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Στούαρτ Τζόουνς, ασκών χρέη βοηθού υπουργού Εξωτερικών για θέματα Μέσης Ανατολής, κατηγόρησε το συριακό καθεστώς ότι διέπραξε «μαζικές εκτελέσεις» και απαίτησε ο Άσαντ να βάλει ένα «τέλος σε αυτές τις ωμότητες».

Ακόμη, ο Τζόουνς είπε ότι οι ΗΠΑ έχουν «λόγους να αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη» τη συμφωνία για τη δημιουργία «ζωνών αποκλιμάκωσης» για τις οποίες μεσολάβησε η Ρωσία κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την κατάπαυση του πυρός στην Αστάνα του Καζακστάν την περασμένη εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.