ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βρετανία: Αναστέλλεται και η προεκλογική εκστρατεία των Εργατικών μετά το μακελειό του Λονδίνου

Βρετανία: Αναστέλλεται και η προεκλογική εκστρατεία των Εργατικών μετά το μακελειό του Λονδίνου

Ο επικεφαλής των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν ανακοίνωσε ότι το κόμμα του αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία σε εθνικό επίπεδο για σήμερα μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.

Νωρίτερα το Συντηρητικό κόμμα είχε προχωρήσει και αυτό στην αναστολή της προεκλογικής του εκστρατείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και αποτροπιασμένοι από τις βίαιες επιθέσεις στο Λονδίνο. Οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες και τους φίλους όσων σκοτώθηκαν και με τους πολλούς τραυματίες. Σήμερα θα θρηνήσουμε όλη για την απώλειά τους», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Κόρμπιν.
«Το Εργατικό Κόμμα θα αναστείλει την προεκλογική του εκστρατεία σε εθνικό επίπεδο ως σήμερα το βράδυ, έπειτα από συνεννόηση με άλλα κόμματα, ως ένδειξη σεβασμού προς τους νεκρούς και τους τραυματίες», εξήγησε.
«Όσοι επιθυμούν να βλάψουν τον λαό μας, να διχάσουν τις κοινότητές μας και να επιτεθούν στη δημοκρατία μας δεν θα πετύχουν», κατέληξε ο Κόρμπιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.