ΕΚΤΑΚΤΟ: Aυτοί είναι οι φανατικοί ισλαμιστές που «έπνιξαν» στο αίμα το Λονδίνο! (φωτό)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Aυτοί είναι οι φανατικοί ισλαμιστές που «έπνιξαν» στο αίμα το Λονδίνο! (φωτό)

Πρόκειται για τον 27χρονο Khuram Shazad Butt 27 ετών και τον Rachid Redouane 30 ετών. Ο πρώτος ήταν γνωστός στις αρχές.

Η αστυνομία κατονόμασε δύο από τις τρεις δράστες του μακελειού στο Λονδίνο, ωστόσο «επίσημη αναγνώριση δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί».

Ο πρώτος ήταν πακιστανικής καταγωγής και ο δεύτερος είχε δηλώσει Μαροκινός και Λίβυος. Ο Ρεντουάν χρησιμοποιούσε επίσης το όνομα Ρασίντ Ελκντάρ με δηλωμένη ημερομηνία γέννησης το 1991.

Οι δύο άνδρες διέμεναν στη συνοικία Μπάρκινγκ, στο ανατολικό Λονδίνο, όπου η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πολλών προσώπων τις τελευταίες ημέρες.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να προσδιοριστεί το όνομα του τρίτου δράστη.

Και οι τρεις άνδρες πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν από τους ένοπλους αξιωματικούς της ασφάλειας μέσα σε οκτώ λεπτά από την επίθεση που διέπραξαν, η οποία ξεκίνησε από τη Γέφυρα του Λονδίνου το βράδυ του Σαββάτου.

Να σημειωθεί ότι οι δράστες μετά τα εγκλήματα τους, συνέχισαν να περπατάνε αμέριμνοι με τα πόδια κατά μήκος του δρόμου.

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 48 τραυματίστηκαν στην τρίτη τρομοκρατική επίθεση στη Βρετανία μέσα σε λίγους μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.