ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Το F-22 θα παραμείνει επιχειρησιακό για ακόμη 43 χρόνια!

ΗΠΑ: Το F-22 θα παραμείνει επιχειρησιακό για ακόμη 43 χρόνια!

Η αμερικανική Αεροπορία πρόκειται να κρατήσει το F-22A Raptor σε ενεργό υπηρεσία για ακόμη 43 χρόνια καθώς αποφασίστηκε τα αεροσκάφη να αποσυρθούν μετά το 2060!

Αυτό θα γίνει δυνατό, σύμφωνα με την αμερικανική Αεροπορία με την υλοποίηση του προγράμματος δομικής αναβάθμισης ASIP (aircraft structural integrity program) όπως και με την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών του. Για όλα αυτά θα απαιτηθούν σε πρώτη φάση 624,5 εκατ. $ για έρευνα και ανάπτυξη και άλλα 398,5 εκατ. $ για παραγγελίες υλικού και αναβαθμίσεις λογισμού.

Το F-22 έχει σχεδιαστεί να πετά για 8000 ώρες πτήσης αλλά όπως αναφέρεται το όριο αυτό μπορεί να επεκταθεί στις 12.000 ώρες χωρίς καμία μετατροπή και να φτάσει ακόμη και τις 15.000 ώρες.

Το πρόγραμμα πρόκειται να αρχίσει να χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό του 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.