Η δυσαρέσκεια ενός 68χρονου Αμερικανού για το κράτος ήταν τέτοια, που έφτασε στο σημείο να κόψει ένα δάχτυλό του και να το στείλει στην εφορία!

Ο κάτοικος της πόλης Ολίμπια, της Ουάσινγκτον, πέρα από αυτό το ανατριχιαστικό δέμα έστειλε στην εφορία μία σφαίρα, μία ψεύτικη βόμβα και ένα τσιγάρο κάνναβης πριν συλληφθεί.

Ο Νόρμαντ Λαριβιέρ, ήταν έξαλλος με την εφορία και άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες, από τότε που απολύθηκε τη δεκαετία του ’90. Αφού υπηρέτησε για 8 χρόνια στο Ναυτικό, στη συνέχεια εργάστηκε ως πολίτης, σε θέση ηλεκτρολόγου στο Σώμα, έως τις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Οταν απολύθηκε, άρχισε να κάνει καταγγελίες σε ομοσπονδιακές υπηρεσίες που σχετίζονται με το αμερικανικό υπουργείο Αμυνας. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, δήλωσε σε εφοριακό ότι δεν θα έπρεπε να πληρώνει εφορίες επειδή η κυβέρνηση δεν ικανοποίησε τα αιτήματά του, γράφει η Seattle Post-Intelligencer.

Το 2016 προχώρησε ακόμη παραπέρα, καθώς έστειλε στην εφορία ένα τσιγάρο κάνναβης, μία σφαίρα και το ίδιο το δάχτυλό του. Σε ομοσπονδιακούς πράκτορες που τον ανέκριναν παραδέχθηκε ότι έκοψε ο ίδιος το δάχτυλό του και τους έδειξε μία αυτοσχέδια συσκευή που χρησιμοποίησε για να το κάνει.

Το ποτήρι ξεχείλισε όμως όταν στις 6 Ιουλίου έφτασε στην εφορία της Γιούτα πακέτο που περιείχε αντικείμενο που έμοιαζε με βόμβα. Μαζί ο Λαριβιέρ είχε βάλει έγγραφα που του είχε στείλει η εφορία, όπως και μία φωτογραφία του. Οταν ανακρίθηκε, ο 68χρονος παραδέχθηκε ότι είχε κατασκευάσει και στείλει την ψεύτικη βόμβα και μάλιστα απείλησε ότι θα συνεχίσει μέχρι να πάρει τις απαντήσεις που θέλει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειτα από όλα αυτά, συνελήφθη.