ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κίνα: Τους φόνους 16 ενηλίκων και τριών παιδιών ομολόγησε ένας νεαρός

Κίνα: Τους φόνους 16 ενηλίκων και τριών παιδιών ομολόγησε ένας νεαρός

Eνας 28χρονος Κινέζος ομολόγησε ότι σκότωσε 19 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τους γονείς του αλλά και τρία μικρά παιδιά, ανακοίνωσε το δικαστήριο όπου ξεκίνησε σήμερα η δίκη του, στη νοτιοδυτική Κίνα.

Αμέσως μόλις επέστρεψε στο χωριό του, στην επαρχία Γιουνάν, πέρσι τον Σεπτέμβριο, ο Γιανγκ Τσινγκπέι σκότωσε τους γονείς του επειδή αρνήθηκαν να του δώσουν χρήματα, σύμφωνα με το δικαστήριιο της πόλης Κουτζίνγκ.

Επειδή φοβόταν ότι το έγκλημά του δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφό, αποφάσισε στη συνέχεια να σκοτώσει όλους τους πιθανούς μάρτυρες: κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα με μια τσάπα σε 17 γείτονες και κατόπιν διέφυγε στο Κουνμίνγκ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Γιουνάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιανγκ, που έχει γεννηθεί το 1989, παραδέχτηκε την ενοχή του και έχει ζητήσει συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.