Πάτρα: Καταχώρησε δελτίο «Τζόκερ» 3000 ευρώ… προτού το αρπάξει και γίνει «καπνός»

Πάτρα: Καταχώρησε δελτίο «Τζόκερ» 3000 ευρώ… προτού το αρπάξει και γίνει «καπνός»

Απίστευτο φάνηκε σε έναν υπάλληλο πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στην Πάτρα, όταν είδε το δελτίο Τζόκερ το οποίο του έδωσε ένας άγνωστος για να το περάσει από το ειδικό μηχάνημα, καθώς η αξία του, ούτε λίγο ούτε πολύ, ήταν 3.000 ευρώ.

Όταν κοίταξε τον παίκτη, εκείνος του έκανε νόημα να συνεχίσει την καταγραφή του δελτίου, αφήνοντάς τον να πιστέψει ότι διέθετε το μεγάλο χρηματικό ποσό. Μόλις, όμως, το δελτίο καταχωρήθηκε, ο άγνωστος το… άρπαξε μέσα από τα χέρια του υπαλλήλου, βγήκε τρέχοντας από το πρακτορείο και εξαφανίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αιφνιδιασμένος υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας του πήραν κατάθεση ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το ερώτημα, βέβαια, είναι αν θα επιχειρήσει να παραλάβει τυχόν κέρδη, αφού ο κωδικός του δελτίου είναι καταχωρημένος και ενημερώθηκαν αυτόματα όλα τα πρακτορεία ότι είναι κλεμμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.