Ρόδος: Χιλιάδες είδη «μαϊμού» μέσα σε αποθήκη

Ρόδος: Χιλιάδες είδη «μαϊμού» μέσα σε αποθήκη

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στην αποθήκη μιας επιχείρησης στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς, υπαλλήλους του Τελωνείου και του Σ.Δ.Ο.Ε., έφερε στο φως χιλιάδες είδη «μαϊμού» που θα διατίθεντο προς πώληση.

Στην επιχείρηση των διωκτικών αρχών οδήγησαν οι καταγγελίες που είχαν κάνει οι νομικοί σύμβουλοι διαφόρων γνωστών εταιρειών για την διακίνηση προϊόντων με τα σήματα των δικών τους, τα οποία αποτελούν πιστές απομιμήσεις. Και πράγματι, κατά την έρευνα βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ειδών ένδυσης, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ και άλλα απομιμητικά είδη με τις φίρμες γνωστών εταιρειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των ιδιοκτητών της αποθήκης, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων και αθέμιτου ανταγωνισμού, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Τα είδη «μαϊμού» κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.