ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιτέα: Ζευγάρι ξυλοκόπησε και λήστεψε ηλικιωμένη που το φρόντιζε

Ιτέα: Ζευγάρι ξυλοκόπησε και λήστεψε ηλικιωμένη που το φρόντιζε

Επίδειξη αχαριστίας έκανε ένα ζευγάρι τοξικομανών που ξεπλήρωσαν με… ξύλο και ληστεία την καθημερινή φροντίδα τους από μια 83χρονη γυναίκα στην περιοχή Κίρρα της Ιτέας! Ο 33χρονος Έλληνας και η 53χρονη Ελβετίδα κακοποίησαν βάναυσα την γυναίκα που τους έδινε φαγητό για να αρπάξουν μόλις 50 ευρώ!

Το ζευγάρι έσπασε με βαριοπούλα το παράθυρο της ισόγειας κατοικίας της ηλικιωμένης στις 4.30΄ χθες τα ξημερώματα και μπήκαν μέσα στο σπίτι φορώντας κουκούλες. Αν και η ηλικιωμένη τους είπε ότι δεν διέθετε περισσότερα από 50 ευρώ, εκείνοι δε δίστασαν να την χτυπήσουν, να τη δέσουν στο κρεβάτι και να την φιμώσουν για να μην φωνάξει καλώντας βοήθεια. Όταν πήραν τα χρήματα που τους έδωσε, έφυγαν αφήνοντάς την δεμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 83χρονη κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και να ειδοποιήσει έναν γείτονά της, ο οποίος κάλεσε αστυνομικούς του τμήματος Ιτέας. Πριν μεταφερθεί στο Γενικό νοσοκομείο Άμφισσας για τις πρώτες βοήθειες, η γριούλα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι αναγνώρισε το ζευγάρι τοξικομανών που βοηθούσε σε τακτά χρονικά διαστήματα, παρ’ όλο που είχαν καλυμμένα πρόσωπα. Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για το ζευγάρι που εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.