Κρήτη: Δεν τον επισκεπτόταν στην κάβα του για να τον δει… αλλά για να τον κλέβει

Κρήτη: Δεν τον επισκεπτόταν στην κάβα του για να τον δει… αλλά για να τον κλέβει

Οι συχνές επισκέψεις ενός 63χρονου σε μια κάβα σε περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι δεν είχαν σκοπό να κάνει παρέα στον 41χρονο ιδιοκτήτη ο οποίος ήταν γνωστός του, αλλά να βρει ευκαιρία να βάλει «χέρι» στο ταμείο, πράγμα που έκανε… τέσσερις φορές μέσα σε δυο εβδομάδες!

Όλα ξεκίνησαν στις 18 Ιουλίου, όταν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης διαπίστωσε ότι στην ταμειακή του μηχανή υπήρχαν λιγότερα χρήματα απ’ όσα υπολόγιζε ότι είχε εισπράξει. Όταν αυτό επαναλήφθηκε άλλες δυο φορές, άρχισε να προσέχει ποιοι έμπαιναν στην κάβα του. Έτσι, όταν το βράδυ της Τετάρτης έκαναν φτερά άλλα 1.000 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια και υπέδειξε στους αστυνομικούς ως πιθανό δράστη της κλοπής έναν 63χρονο που τον επισκεπτόταν τακτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις ο ύποπτος εντοπίστηκε, υποβλήθηκε σε έλεγχο και βρέθηκαν στην κατοχή του 165 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι ο 63χρονος είχε ξαφρίσει άλλες τρεις φορές το μαγαζί από τις 18 ως τις 27 Ιουλίου και είχε «βουτήξει» συνολικά 1.600 ευρώ! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για κλοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.