Π. Καμμένος: «Με την βοήθεια της Παναγιάς να ενωθούμε στην πορεία της ανάπτυξης και της ανάκαμψης»

Π. Καμμένος: «Με την βοήθεια της Παναγιάς να ενωθούμε στην πορεία της ανάπτυξης και της ανάκαμψης»

Μήνυμα αγάπης και ενότητας όλων των Ελλήνων, για να μπει η χώρα σε πορεία ανάπτυξης, έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, από την Παναγία Σουμελά, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση, σημειώνοντας πως “είμαστε εν μέσω ενός καλοκαιριού που οδηγεί στο τέλος μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης”.

“Σήμερα όλος ο ελληνισμός γιορτάζει τη μεγάλη γιορτή της Υπεραγίας Θεοτόκου. Για εμάς, για τις Ένοπλες Δυνάμεις, είναι η Υπερμάχος Στρατηγός, η προστάτις των Ενόπλων δυνάμεων”, δήλωσε ο κ. Καμμένος αμέσως μετά τη λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας Σουμελά.

Μάλιστα συνέχισε: “Θέλω από εδώ από την καρδιά της Παναγιάς του Πόντου να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης και ενότητας όλων των Ελλήνων. Είμαστε εν μέσω ενός καλοκαιριού που οδηγεί στο τέλος μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης. Μιας κρίσης που έχει εκατοντάδες χιλιάδες θύματα Έλληνες πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι η ώρα με τη βοήθεια της Παναγιάς να ενωθούμε για να μπορέσουμε να ξαναβάλουμε την πατρίδα μας στην πορεία της ανάπτυξης και της ανάκαμψης. Όταν θα γίνει αυτό θα έχουμε τη δυνατότητα να λύσουμε τις πολιτικές μας διαφορές. Η σημερινή μέρα ας είναι μια μέρα ενότητας και αγάπης για τον ελληνισμό. Οχι μόνο τον Ελληνισμό της μητέρας πατρίδας, αλλά και τους Έλληνες εκείνους που υπέστησαν τα ολοκαυτώματα, όπως τους Πόντιους, τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, της Ίμβρου και της Τενέδου, τον Κυπριακό Ελληνισμό και, βεβαίως, το μεγάλο κομμάτι του Ελληνισμού, που είναι οι απόδημοι Έλληνες που γιορτάζουν σήμερα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.