Κάλυμνος: Εργοδότης και υπάλληλος διακινούσαν χασίς

Κάλυμνος: Εργοδότης και υπάλληλος διακινούσαν χασίς

Εκτός από την σχέση μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου, είχαν αναπτύξει και ισότιμη συνεργασία στην… διακίνηση ναρκωτικών ο 32χρονος ιδιοκτήτης ενός καταστήματος που λειτουργεί στην Κάλυμνο και ο 36χρονος υπάλληλός του, που έπεσαν και οι δυο στα χέρια ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος!

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν για διακίνηση ναρκωτικών στο νησί, οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική “επίσκεψη” στην επιχείρηση και συνέλαβαν τους δυο άνδρες, όταν διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος είχε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 170 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ ο 36χρονος άλλα επτά γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.