ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απειλητικό μήνυμα στον K. Γαβρόγλου στο προσωπικό του e-mail – Τι αναφέρει (φωτό)

Απειλητικό μήνυμα στον K. Γαβρόγλου στο προσωπικό του e-mail – Τι αναφέρει (φωτό)

Άγνωστος έστειλε απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο προσωπικό e-mail του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017.

Στο μήνυμα αυτό εκτοξεύονται απειλές κατά του υπουργού, ενώ ο συντάκτης του μηνύματος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι θα οργανωθεί επίθεση κατά του κ. Γαβρόγλου, εάν καταργηθούν η προσευχή και ο εθνικός ύμνος από τα σχολεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το e-mail από το οποίο στάλθηκε το μήνυμα ήταν μια χρήσης με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να μην μπορεί εντοπιστεί ο αποστολέας του.

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με το απειλητικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε ως αποδέκτη τον υπουργό Παιδείας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει πάντοτε απερίφραστα κάθε βίαιη ενέργεια από όπου και εάν προέρχεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος και bloko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.