ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Τσακωμός μεταξύ παρέας «οικονομικών» μεταναστών κατέληξε σε σφαγή για… ένα κινητό- Ένας νεκρός

Τσακωμός μεταξύ παρέας «οικονομικών» μεταναστών κατέληξε σε σφαγή για… ένα κινητό- Ένας νεκρός

Συνελήφθησαν από τις αρχές δύο Πακιστανοί, ηλικίας 24 και 27 ετών, που τα ξημερώματα του Σαββάτου, μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου έναν 22χρονο ομοεθνή τους, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά και έναν 18χρονο της παρέας.

Ο 18χρονος που δέχθηκε μαχαιριά στην πλάτη, χειρουργήθηκε το νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι δράστες του μακελειού, είχαν εξαφανιστεί μετά τη φονική συμπλοκή, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν αν τους εντοπίσουν το βράδυ του Σαββάτου στα Οινόφυτα και να τους περάσουν χειροπέδες.

Όλη μέρα ήταν μαζί και το βράδυ σφάχτηκαν για ένα κινητό

Το τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή «Τσολακάκη» στα Οινόφυτα μεταξύ τεσσάρων Πακιστανών.

Η παρέα είχε χωρίσει το βράδυ, όταν ο ένας εξ αυτών διαπίστωσε ότι του λείπει το κινητό. Μαζί με τον φίλο του πήγε στην αποθήκη όπου κοιμόντουσαν οι άλλοι δύο της παρέας τους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακολούθησε άγρια συμπλοκή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάπου εκεί μίλησαν τα «όπλα» με αποτέλεσμα να έχουμε έναν νεκρό 22χρονο με τρεις μαχαιριές στην πλάτη και άλλη μία στο πόδι, ενώ ο 18χρονος φίλος του φέρει σοβαρό τραυματισμό επίσης από μαχαίρι στην πλάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.