ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συρία: Νεκρός από βομβαρδισμό της ρωσικής Αεροπορίας ο «Υπουργός Άμυνας» του ISIS

Συρία: Νεκρός από βομβαρδισμό της ρωσικής Αεροπορίας ο «Υπουργός Άμυνας» του ISIS

Οι Ρωσικές Αεροναυτικές Δυνάμεις κατέστρεψαν ένα κέντρο διοίκησης του ISIS και έναν κόμβο επικοινωνίας που εξάλειψε περίπου 40 μέλη του ISIS, συμπεριλαμβανομένου του «Υπουργού Άμυνας» της τρομοκρατικής οργάνωσης, Γκουλμουρόμ Χαλίμοφ, σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Οι εγκαταστάσεις του ISIS βρίσκονταν κοντά στην πόλη Deir Ezzor. Συνολικά, 4 διοικητές ISIS σκοτώθηκαν από την αεροπορική επιδρομή.

«Έχει επιβεβαιωθεί ότι υπάρχουν τέσσερις σημαντικοί διοικητές πεδίων μεταξύ των νεκρών μαχητών, συμπεριλαμβανομένου του λεγόμενου« Εμίρη της Ντέιρ Έζορ» Abu Muhammad al-Shimali, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις οικονομικές υποθέσεις και τη μεταφορά νεοσυλλέκτων στα στρατόπεδα εκπαίδευσης του ISIS. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ο λεγόμενος «Υπουργός Άμυνας» της ισλαμιστικής οργάνωσης Gulmurod Khalimov ήταν παρών στη συνάντηση και πέθανε από τα τραύματα του», ανέφερε το υπουργείο.

Ο Χαλίμοφ ήταν πρώην διοικητής ειδικών δυνάμεων του Υπουργείου Εσωτερικών του Τατζίκιστάν. Τον Μάιο του 2015, ο ίδιος και οι έξι στρατιώτες του εντάχθηκαν στο ISIS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ισλαμιστές «διοικητές» σχεδίαζαν να συζητήσουν την τρέχουσα κατάσταση και να σκιαγραφήσουν τα επείγοντα μέτρα που πρέπει να ληφθούν δεδομένης της κατάστασης, Δηλαδή την απελευθέρωση της Ντέιρ Εζόρ από τον Κυβερνητικό Στρατό. Μετά την επιβεβαίωση των πληροφοριών και τη διεξαγωγή της συνάντησης, δύο ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα – Sukhoi Su-34 και Sukhoi Su-35 – «σηκώθηκαν» από τη βάση «Hmeimim» και πραγματοποίησαν «χειρουργικό» βομβαρδισμό χρησιμοποιώντας ειδικές βόμβες για την πλήξη υπογείων στόχων»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.