ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νότια Κορέα: Αν μας προκαλέσει θα καταστρέψουμε ολοκληρωτικά τη Βόρεια Κορέα (βίντεο)

Νότια Κορέα: Αν μας προκαλέσει θα καταστρέψουμε ολοκληρωτικά τη Βόρεια Κορέα (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Μουν Τζε-ιν προειδοποίησε πως περαιτέρω προκλήσεις από την Πιονγκγιάνγκ θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πλήρη καταστροφή.

Ο Μουν Τζε-ιν τόνισε επίσης, πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξει διάλογο με τον πολεμοχαρή Βορρά.

«Σε περίπτωση που η Βόρεια Κορέα προχωρήσει σε προκλήσεις εναντίον εμάς ή των συμμάχων μας, έχουμε τη δύναμη να καταστρέψουμε το Βορρά ολοκληρωτικά», δήλωσε την Παρασκερυή ο ηγέτης της Νότιας Κορέας, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Ο Μουν μίλησε λίγο μετά την νέα πυραυλική εκτόξευση της Βόρειας Κορέας που πέταξε μέσα από τον ιαπωνικό εναέριο χώρο και κατέληξε στον Ειρηνικό Ωκεανό, περίπου 2.000 χλμ ανατολικά της Ιαπωνίας.

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, ο οποίος συγκάλεσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας μετά τη νέα εκτόξευση, προεξόφλησε ότι το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει αυτή η ενέργεια είναι η περαιτέρω διπλωματική και οικονομική απομόνωση της Πιονγιάνγκ, ενώ προειδοποίησε για δυνητικές νέες απειλές για τη χώρα του και τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: RT

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.