ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Συνελήφθη 48χρονος Αλβανός που προσπάθησε να κάψει δάσος στη Φλώρινα

Συνελήφθη 48χρονος Αλβανός που προσπάθησε να κάψει δάσος στη Φλώρινα

Ο 48χρονος Αλβανός που συνελήφθη άμεσα, είχε έρθει παράνομα στη χώρα έχοντας πάνω του δύο αναπτήρες με τους οποίους είχε προκαλέσει τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές…

Οι τρεις εστίες πυρκαγιάς που ξέσπασαν μέσα στη νύχτα της Τετάρτης σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε διαφορετικά σημεία στο δάσος της κοινότητας Ψαράδων του Δήμου Πρεσπών, βρήκαν σε ετοιμότητα τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας που τις αντιμετώπισαν άμεσα και αποτελεσματικά.

Ώσπου να ολοκληρωθεί η κατάσβεση, ωστόσο, είχαν γίνει στάχτη ένα στρέμμα δάσους με κέδρους στη θέση «Ρότι». Όλα έδειχναν εμπρησμό κι έτσι αμέσως ξεκίνησε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών μαζί με σκύλο περιπολίας. Το εκπαιδευμένο τετράποδο ήταν αυτό που εντόπισε τον εμπρηστή κρυμμένο μέσα σε ένα σημείο με πυκνή βλάστηση.

Ο 48χρονος Αλβανός που συνελήφθη άμεσα, είχε έρθει παράνομα στη χώρα έχοντας πάνω του δύο αναπτήρες με τους οποίους είχε προκαλέσει τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές. Έτσι, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που του απήγγειλε κατηγορία για εμπρησμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικαστικός λειτουργός έδωσε εντολή να παραληφθεί από την Πυροσβεστική που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει το κίνητρό του. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν αυτός που είχε προκαλέσει και άλλη μία δασική πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε στην ίδια περιοχή στις 8 Αυγούστου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.