Κιλκίς: Μεγάλη ποσότητα χασίς και όπλα έκρυβε στο σπίτι του 58χρονος

Κιλκίς: Μεγάλη ποσότητα χασίς και όπλα έκρυβε στο σπίτι του 58χρονος

Μπροστά σε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο που τους κάνει να ερευνούν προσεκτικά το ενδεχόμενο εμπλοκής ενός 58χρονου σε διάφορες παρανομίες, βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή του Κιλκίς.

Με την βοήθεια του εκπαιδευμένου σκύλου που είχαν μαζί τους, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στην αυλή του σπιτιού ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους δυο μέτρων που καλλιεργούσε ο 58χρονος, ενώ στο εσωτερικό της κατοικίας του βρήκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 400 γραμμαρίων. Όμως, μαζί με τα ναρκωτικά, κατέσχεσαν τέσσερα πιστόλια τους γεμιστήρες τους, 300 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δυο μαχαίρια και πέντε κροτίδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και βεγγαλικών, ενώ τα τέσσερα πιστόλια εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να εξακριβωθεί αν είχαν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.