ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Ρωσικό υποβρύχιο ισοπεδώνει θέσεις των ισλαμιστών στην Ιντλίμπ με πυραύλους κρούζ

Βίντεο: Ρωσικό υποβρύχιο ισοπεδώνει θέσεις των ισλαμιστών στην Ιντλίμπ με πυραύλους κρούζ

Ρωσικό υποβρύχιο εκτόξευσε σήμερα πυραύλους κρουζ εναντίον στόχων των ισλαμιστών στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το οποίο ανέφερε ότι στόχος των πληγμάτων ήταν ισλαμιστές μαχητές που επιχείρησαν να παγιδεύσουν μια ομάδα Ρώσων στρατονόμων νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Τα πλήγματα, που εξαπέλυσε από τη Μεσόγειο το υποβρύχιο “Veliky Novgorod”, ήταν μέρος μιας αντεπίθεσης σε επίθεση που εξαπέλυσαν την Τρίτη οι τζιχαντιστές σε υπό κυβερνητικό έλεγχο τμήματα της βορειοδυτικής Συρίας κοντά στη Χάμα.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε σήμερα πως εκτόξευσε πυραύλους κρουζ Kalibr με στόχο αυτούς τους τζιχαντιστές από απόσταση 300 χλμ. πλήττοντας κέντρα διοίκησης, θωρακισμένα οχήματα και τις βάσεις των τζιχαντιστών που είχαν λάβει μέρος στην αρχική επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.