ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έβδομη σύλληψη στην Βρετανία για την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου

Έβδομη σύλληψη στην Βρετανία για την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου

Στο πλαίσιο για την πρόσφατη βομβιστική επίθεση σε συρμό του μετρό του Λονδίνου η βρετανική αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα μια ακόμη σύλληψη, την έβδομη κατά σειρά.

Πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε σπίτι στο Κάρντιφ, στην πρωτεύουσα της Ουαλίας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία Λονδίνου.

Από την επίθεση στον σταθμό Πάρσονς Γκριν του μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας, στις 15 Σεπτεμβρίου, τραυματίστηκαν 30 άνθρωποι.

Την περασμένη Παρασκευή, ο 18χρονος Άχμεντ Χασάν, εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε σχέση με την επίθεση. Τέθηκε υπό κράτηση και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.

Δύο άλλοι άνδρες εξακολουθούν να ανακρίνονται από την αστυνομία, ενώ τρεις ακόμη συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και δεν αντιμετωπίζουν κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη σε μια διεύθυνση στο Σάρεϊ του νότιου Λονδίνου και στο Κάρντιφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.