ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θρίλερ στο Γαλάτσι: Ληστές μαχαίρωσαν ηλικιωμένο για 5 ευρώ (φωτό, βίντεο)

Θρίλερ στο Γαλάτσι: Ληστές μαχαίρωσαν ηλικιωμένο για 5 ευρώ (φωτό, βίντεο)

Σοκάρουν οι εικόνες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από την βίαιη επίθεση ληστών σε ηλικιωμένο άνδρα στο Γαλάτσι.

Οι φωτογραφίες του θύματος που παρουσίασε η εκπομπή του ANT1, σφίγκουν το στομάχι.

Όπως αποκαλύφθηκε οι δύο δράστες κατάφεραν να μπουν στο ισόγειο διαμέρισμα του 90χρονου από την πόρτα του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας.

Ο ένας από τους δράστες τον ακινητοποίησε στο κρεβάτι, του έκλεισε το στόμα με το σεντόνι και άρχισε να τον χτυπάει χωρίς έλεος απαιτώντας να του πει που είχε τα χρήματα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος προσπάθησε να του πει ότι δεν έχει χρήματα, ωστόσο ο δράστης συνέχισε να τον χτυπάει χωρίς έλεος.

Ο ένας από τους δράστες ερευνούσε το σπίτι, ενώ δεύτερος συνέχισε να βασανίζει τον ηλικιωμένο. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο ληστής σήκωσε τον 90χρονο από το κρεβάτι, τον έδεσε σε μια καρέκλα και άρχισε να τον απειλεί με έναν σουγιά.

Όταν ο ηλικιωμένος άνδρας επέμεινε πως έχει μόνο πέντε ευρώ ο δράστης δεν δίστασε να τον τραυματίσει με το μαχαίρι.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.