ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ξαναχτύπησαν» οι ληστές περιπτέρων στην Κορινθία

«Ξαναχτύπησαν» οι ληστές περιπτέρων στην Κορινθία

Ένα χρόνο μετά την προηγούμενη ληστεία περιπτέρου, οι ίδιοι –πιθανότατα- δράστες έκαναν την επανεμφάνισή τους στο Λέχαιο Κορινθίας, όπου εισέβαλαν σε ένα περίπτερο σε τοπική κοινότητα και ακινητοποίησαν την 52χρονη ιδιοκτήτρια.

Με την απειλή ενός αιχμηρού αντικείμενου, οι άγνωστοι δράστες υποχρέωσαν την τρομοκρατημένη γυναίκα να τους δώσει όσα χρήματα είχε στο συρτάρι του ταμείου. Στη συνέχεια, αφού άρπαξαν και αρκετά πακέτα τσιγάρων, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Βέλου- Βόχας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες των αστυνομικών που βρίσκονται σε εξέλιξη, καταλήγουν σε πολλές ομοιότητες με μια παρόμοια ληστεία που είχε γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου του 2016 στην ίδια περιοχή. Τότε, οι δράστες που παραμένουν άγνωστοι ακινητοποίησαν τον 26χρονο Αλβανό υπάλληλο του περιπτέρου και πήραν 500 ευρώ και 20 κούτες τσιγάρα! Η διαφορά είναι ότι τότε τον είχαν απειλήσει με όπλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.