ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτός είναι ο 64χρονος μακελάρης που σκόρπισε τον θάνατο στο Λας Βέγκας – «Άφαντη» η συνεργός (φωτό)

Αυτός είναι ο 64χρονος μακελάρης που σκόρπισε τον θάνατο στο Λας Βέγκας – «Άφαντη» η συνεργός (φωτό)

Ο άνθρωπος που σκόρπισε τον θάνατο σε περισσότερους από 50 ανθρώπους και τραυμάτισε πάνω από 200 σε συναυλία κάντρι στο Λας Βέγκας στις ΗΠΑ στο Mandalay Bay Hotel στην κεντρική λεωφόρο της πόλης είναι ο 64χρονος Στίβεν Πάντοκ, κάτοικος Λας Βέγκας του Λας Βέγκας προτού πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών που εισέβαλαν στο δωμάτιό του στον 32ο όροφο του ξενοδοχείου.

Ο δράστης του μακελειού στο Λας Βέγκας, Στίβεν Πάντοκ (Φωτογραφία: Twitter)

Μέχρι στιγμής τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα. Στο δωμάτιο του δράστη στο ξενοδοχείο βρέθηκαν πολλά όπλα, ενώ αστυνομικοί έχουν φθάσει στο σπίτι του και ετοιμάζονται να το κάνουν «φύλλο και φτερό». Σύμφωνα με το NBC ο Πάντοκ είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο κι ήταν γνωστός στην αστυνομία της Νεβάδα.

Ο σερίφης του Λας Βέγκας, Τζόε Λομπάρντο, είπε ότι βρέθηκε και μια γυναίκα που αναζητούσαν οι αρχές ως πιθανή «συγκάτοικο» του Πάντοκ καθώς και τα δύο οχήματα του δράστη.

H 62χρονη Μαριλού Ντάνλεϊ, που αναζητούσαν οι αρχές (Φωτογραφία: Twitter)

Ο Λομπάρντο δεν αποκάλυψε αν η 62χρονη Μαριλού Ντάνλεϊ είναι ύποπτη για εμπλοκή στην επίθεση, αλλά την χαρακτήρισε «συνεργό».

Στο λογαριασμό της στο LinkedIn η Ντάνλεϊ, από το Ρίνο της Νεβάδα, περιγράφει εαυτήν ως επαγγελματία του τζόγου και των καζίνο. Ενώ στο προφίλ της στο Facebook δηλώνει «περήφανη μητέρα και γιαγιά που ζει τη ζωή της στο έπακρον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.