ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σεσημασμένοι κακοποιοί εμβόλισαν περιπολικό της ΕΛ. ΑΣ. στην Ημαθία (φωτό)

Σεσημασμένοι κακοποιοί εμβόλισαν περιπολικό της ΕΛ. ΑΣ. στην Ημαθία (φωτό)

Στα χέρια της ΕΛ. ΑΣ. βρίσκονται δυο άτομα στην Ημαθία οι οποίοι εκτός από τις πέντε ληστείες που είχαν πραγματοποιήσει προσπαθήσαν να διαφύγουν της σύλληψης εμβολίζοντας όχημα της αστυνομίας.

Το όχημα ήταν κλεμμένο, ενώ οι δύο δράστες, ηλικίας 41 και 52 ετών, είχαν προβεί σε διακεκριμένες κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα διαφόρων περιοχών στην Ημαθία και στην Πιερία.

Οι δύο Έλληνες κακοποιοί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στον Νομό Ημαθίας. Ακολούθησε καταδίωξη και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, εμβόλισαν περιπολικό, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο όχημα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της αστυνομίας, τα δύο άτομα εγκλωβίστηκαν και συνελήφθησαν.

Στο κλεμμένο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν τα κλοπιμαία από την τελευταία τους «δουλειά», αξίας τουλάχιστον 3.500 ευρώ, καθώς και εργαλεία διάρρηξης.

Το όχημα που χρησιμοποίησαν είχε κλαπεί στις 25 Σεπτεμβρίου από τη Θεσσαλονίκη.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, προέκυψε ότι:

– τα ξημερώματα της 28 Σεπτεμβρίου 2017 είχαν διαπράξει 3 κλοπές – διαρρήξεις από καταστήματα σε περιοχές της Πιερίας και

– τα ξημερώματα της 18 Σεπτεμβρίου 2017 διέπραξαν μία κλοπή – διάρρηξη από κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας, αφαιρώντας διάφορα προϊόντα, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται στις 3.950 ευρώ.

Επίσης εντοπίστηκε σε κοντινή περιοχή και το δεύτερο όχημα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το βράδυ της 2 προς 3 Οκτωβρίου 2017 από περιοχή της Ημαθίας και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την αναζήτηση των συνεργών τους και την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη λεία των δύο ληστών:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.