ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθη 36χρονος Αλγερινός που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στην Ρώμη

Συνελήφθη 36χρονος Αλγερινός που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στην Ρώμη

Ο 36χρονος Αλγερινός Μπακίρ Χιτζάζι συνελήφθη στην Ρώμη και πρόκειται να απελαθεί τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας, φερόμενος ως τρομοκράτης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε περιοχή κοντά στον κεντρικό σταθμό Τέρμινι της Ρώμης, χάρη σε φωτογραφία της Interpol.

Πρόσφατα είχε απελαθεί για διάστημα τριών ετών από τις χώρες του Σέγκεν, και από το Βέλγιο είχε επαναπατρισθεί στην Αλγερία. Στις 25 Σεπτεμβρίου, όμως, κατάφερε να φθάσει με πλοιάριο στο νησί της Σαρδηνίας, στην Ιταλία. Αμέσως μετά, τηλεφώνησε και έστειλε μηνύματα στην σύζυγό του, η οποία έχει μείνει στο Βέλγιο, στα οποία έγραφε: «Έρχομαι. Όταν επιστρέψω θα το μάθεις από την τηλεόραση». Τρομοκρατημένη η γυναίκα ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτές τις ώρες η ιταλική αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει ποια ήταν τα ακριβή σχέδια του Χιτζάζι και αν σχεδίαζε, όντως, τρομοκρατική επίθεση σε μια από τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.