ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πιερία: Έκρυβαν χασίς στον… τοίχο! (φωτό, βίντεο)

Πιερία: Έκρυβαν χασίς στον… τοίχο! (φωτό, βίντεο)

Ο τοίχος του σπιτιού κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο. Οι εικόνες από την Πιερία προκαλούν αίσθηση…

Ο τοίχος με τα ναρκωτικά στην Πιερία, συμπληρώνει και εξηγεί τις δύο συλλήψεις που έγιναν από αστυνομικούς. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται προχθές και μέσα σε λίγες ώρες συνελήφθησαν σε περιοχές της Ημαθίας και της Πιερίας, δυο άτομα από την Αλβανία. Ένας 31χρονος άνδρας και μία 45χρονη γυναίκα, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε ο 31χρονος, ο οποίος πήγε σε περιοχή της Ημαθίας οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 45χρονης, να πουλά ποσότητα χασίς, ενός κιλού και 940 γραμμαρίων έναντι χρηματικού ποσού. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. Το βίντεο πάντως που προκαλεί αίσθηση τραβήχτηκε λίγο αργότερα στο σπίτι που έμεναν οι δράστες στην Πιερία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν: 190,8 γραμμάρια χασίς, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, κινητό τηλέφωνο και ατζέντα που περιείχε χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με διακίνηση ναρκωτικων. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=3q5v7Whe5PY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.